Tenis klub Punčec

Teniski klub Franjo Punčec

Tennis club Franjo Punčec

Škola tenisa

Sve se više ljudi odlučuje svoje slobodno vrijeme odvojiti za sport, pri čemu mnoge privlači baš tenis. Njime se bave svi: od mališana do njihovih djedova, jer svatko može igru prilagoditi svojim tjelesnim mogućnostima i kondiciji.

Idealni način da se dijete uvede u ljepotu ovoga  sporta je učenje u teniskoj školi, uz kvalitetna učitelja i grupu vršnjaka.

Pravilno naučena teniska abeceda osnova je daljnjeg napretka. Tenis škola za početnike daje polaznicima mogućnost da savladaju upravo one elemente teniske igre koji su nužni za nastavak treninga, natjecanje na organiziranim teniskim turnirima ili rekreativno bavljenje tenisom pružajući maksimalno zadovoljstvo u bavljenju tenisom.

Rad teniske škole odvija se pretežitim dijelom pratično, uz iskusne i školovane trenere. Kroz praktičnu nastavu obrađuje se program za početnike, prednatjecatelje, natjecatelje i rekerativno bavljenje tenisom.

Polaznici zainteresirani za daljnje aktivno bavljenje tenisom prolaze  selekciju za ulazak u prednatjecateljske grupe. Svima koji uđu u tu kategoriju omogućit će se daljnji aktivni rad i treniranje u organizaciji kluba.

U školi tenisa našeg kluba svake godine sudjeluje stotinjak polaznika svih dobnih skupina.

U sklopu programa Zajednice sportskih udruga grada Čakovca  SVAKI TJEDAN – SPORT JEDAN održava se tradicionalni TENISKI KAMP. Na kampu koji se održava od ponedjeljka do petka, svakog dana u trajanju od dva sata, sudjeluje više od 100 polaznika. Sudionicima kampa uz aktivno učenje tenisa, organizirano je nekoliko predavanja i igraonica, a za svakog sudionika osigurani su prigodni pokloni.